The tight parameters of this site posed the biggest challenge.

The home sits between 2 fairways on a peninsula-shaped lot. Thoughtfully and with care for the recreations surrounding the site, we located the home and its connected garage to maximize views of the course, create private patios around the home and blur the lines between the properties edge and the start of the rough.

On the interior one room flows into the next and views to the outdoors are maintained. Traditional details prevail throughout; gracious gathering areas are complimented by smaller, inviting spaces.

A warm family environment well suited for many or few is achieved.

Pictures

custom residential design architects
custom residential design architect
custom residential design new hampshire
custom residential design architects
custom residential design
custom residential design architects new england
custom residential design architecture
custom residential design architects golf course